Information

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut rhoncus risus mauris, et commodo lectus hendrerit ac. Nam consectetur velit et erat fermentum aliquet. In laoreet, sem sit amet faucibus pulvinar, purus tellus tincidunt ex, vel blandit nibh dui sit amet justo.

Online izložba pasa

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
Share
Tagged in
Description
Online razstava psov, ki se je rodila pri mladih ljudeh v času korone je imela namen zbrati čim već ljudi z različnimi pasmami psov, ki naj se srečajo na enem mestu, s tem naj bi ustvarili nove kontakte, nova poznanstva z namenom predvsem dobre zabave. Upamo, da smo v vresničitvi te ideje tudi mi imeli pomemben delezž .Spletna stran je narejena z najboljšim namenom, da se resnično izbere najlepši pes v Srbiji.

Spletna stran ima po našem mnenju najbolj korisne nasvete za lastnike psov, kot tudi zanimivosti iz sveta veterine. Prosimo vas, da glasujete za svojega favorita. Pohvalimo se lahko, da je naš projekt pritegnil veliko pozornost javnosti in, da smo ga bili skupaj z našimi partnerji bili izpeljali na tako dober način.

Internetna stran je izdelana z uporabo Wordpress platforme.

Spletna stran je v celoti odzivna na vseh aparatih.

Spletno mesto si lahko ogledate tukaj.

Info